عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟

رادان: جوانان ما حتی آنها که اعتراض داشتند به راهیان نور بیایند

رادان: جوانان ما حتی آنها که اعتراض داشتند به راهیان نور بیایند فرمانده کل انتظامی گفت: برنامه ریزی شده است تا همه جوانان ما حتی آن جوانانی که اعتراضاتی داشتند وارد مناطق راهیان نور شوند و از شهدای ما و از این دشت و آب و خاک بهره بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 05
کد خبر: ۳۰۱۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان ظهر امروز پنجشنبه به همراه سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ و آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در بازدید خود از مرز شلمچه گفت: امروز ۱۶ بهمن ماه سال ۱۴۰۴ که یک روز بعد از نیمه شعبان است توفیق رفیق شد که ما در شلمچه باشیم محلی که میعادگاه جوان‌های ماست جایی که جوانان عزیز ما درخت تنومند انقلاب را با خون خودشان آبیاری کردند یادآور خاطرات گذشته خود بنده در این منطقه است.

وی خطاب به همه جوانان کشور اظهار کرد: جوان‌های عزیز ما یادشان باشد که جوان‌ها و نوجوانان بسیاری در این منطقه پا گذاشتند و این منطقه را با خون خودشان مقدس کردند. اینجا محل بالا رفتن و قد کشیدن جوانان ما بود امیدواریم که در اینجا آنقدر لیاقت پیدا کنیم که از شهیدان این منطقه شفاعت حاصل کنیم.

فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص راهیان نور بیان کرد: انتظامی کشور جمهوری اسلامی ایران وظیفه امنیت زائران و کنترل در مسیرهای زائران راهیان نور را به عهده دارد که الحمدالله به همت سردار کارگر و سایر دوستان سال به سال بهتر از گذشته انجام می‌شود.

وی افزود: ما در حالی طرح راهیان نور را آغاز می کنیم که فتنه صهیونیستی - آمریکایی را پشت سر گذاشتیم و الحمدالله مردم عزیز ما در روز ۲۲ دی ماه آبی بر روی همه فتنه‌ها ریختند و آن را از بین بردند.

سردار رادان بیان کرد: برنامه ریزی شده است تا همه جوانان ما حتی آن جوانانی که اعتراضاتی داشتند وارد این منطقه راهیان نور شوند و از شهدای عزیز ما و از این دشت و آب و خاک مقدس بهره بگیرند و برای انقلابشان خدمتگزار بیشتر و بهتری داشته باشند.

کلمات کلیدی: سردار رادان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار